Καρφίτσα έξω ευρύ MCB κλειδαριά

Καρφίτσα έξω ευρύ MCB κλειδαριά
Λεπτομέρειες προϊόντος

Αρ.: POW

Μινιατούρα διακόπτης κλειδώματος
MCB ασφάλεια κλειδώματος
Pστην έξω ευρύ MCB κλείδωμα

Αυτές οι συσκευές Lockoff MCB ανθεκτικό φιλικό προς το χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει ασφαλή σε πολλά περιβάλλοντα των εργαζομένων. Είναι διαθέσιμοι σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Διακόπτες κυκλώματος είναι ο ιδανικός τρόπος για να συγκεντρώσει ένα σημείο απομόνωσης σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα, καθώς και να παρέχει μια εναλλακτική λύση όπου οι μάζες από ασφάλειες μπορεί να απαιτηθεί. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τους να απομονώσουν ένα κομμάτι του εξοπλισμού, τους μπορεί ακόμα να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε που μπορεί να είναι σε κοντινή απόσταση. Για το σκοπό αυτό, αυτά τα μίνι διακόπτη κυκλώματος ανταπεργίες παρέχει τη λύση? αποτρέπουν την επανενεργοποίηση του κάθε διακόπτη κυκλώματος (τυχαία ή ειδάλλως) και τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας reducethe ενώ εκτελείται συντήρηση.

  1. Κλειδαριές μίνι διακόπτη κυκλώματος γίνονται από νάιλον.

  2. Μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για κλείδωμα έξω μικροαυτόματους διακόπτες, χρησιμοποιούνται συχνά σε ευρωπαϊκές και ασιατικές εξοπλισμού.

  3. Κλειδαριά με ourSafety λουκέτα.

  4. Συσκευές μπορεί να υποστηρίξει λουκέτα με διάμετρο αλυσοδέσει έως 9/32"(7mm).

  5. Εύκολα να εγκατασταθούν με ένα κουμπί, δεν χρειάζονται εργαλεία.

  6. Χρησιμοποιείται για διακόπτες κυκλώματος της ενιαίας και πολλαπλών πόλο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΉ:

Αρ.

Περιγραφή

POS (Εικ. 1)

POS (Pin έξω πρότυπο), 2 τρύπες που απαιτείται, κατάλληλοι μέχρι 60Amp

PIS (Εικ.2)

PIS (Pin στο πρότυπο), 2 τρύπες που απαιτείται, κατάλληλοι μέχρι 60Amp

Pow(PIC.3)

POW (Pin έξω πλατύ), 2 τρύπες που απαιτείται, κατάλληλοι μέχρι 60Amp

TBLO(PIC.4)

TBLO (γραβάτα μπαρ Lockout), καμία τρύπα σε διακόπτες που απαιτούνται

Ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας, μας pin έξω ευρύ mcb κλειδώματος που έκανε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές lockout προϊόντων στην Κίνα - LOCKEY. Είστε ευπρόσδεκτοι να χονδρικής προσαρμοσμένη καρφίτσα έξω ευρύ mcb κλειδώματος που κατασκευάζονται στην Κίνα σε φθηνή τιμή με το εργοστάσιό μας, και μπορούμε επίσης να προσφέρουμε δωρεάν δείγμα.

Εξεταστική