Μην λειτουργείτε PVC ετικέτα

Μην λειτουργείτε PVC ετικέτα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Τμήμα αριθ.: LT02

Ετικέτα Tagout κλειδώματος

Η ετικέτα του κλειδώματος είναι κατασκευασμένα από PVC. Έχουμε 2 πλευρές για αυτήν την ετικέτα κύριο κλειδώματος. Η μπροστινή πλευρά wrotes: δεν λειτουργούν. Η πίσω πλευρά wrotes: κίνδυνος. Η πηγή ενέργειας έχει ΚΛΕΙΔΩΘΕΊ έξω. Μόνο το άτομο που υπογράφηκε στην αντίστροφη πλευρά μπορεί να αφαιρέσει αυτό το κλείδωμα/tag.
OEM κατασκευής υποστηρίζεται. Pls να παρέχουν το απαιτούμενο διατύπωση και σχεδιασμό, μεγέθη, εμείς ’ ll ακολουθήστε νέα σχεδίαση μόνο για εσάς. Το σύμβολο κλειδώματος μπορεί να γραφτεί από PVC lockout στυλό. Η μέτρηση για αυτό μην λειτουργείτε ετικέτα κλειδώματος είναι: 75 × 146 χιλιοστά

Αρ.

Περιγραφή

LT01

Κίνδυνος! Εξοπλισμός κλειδωμένος pvc ετικέτα

LT02

Μην λειτουργείτε pvc ετικέτα

LT03

Μην λειτουργείτε ετικέτα ασφάλειας

Ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας, μας κάνουν δεν λειτουργούν pvc ετικέτα που έκανε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές lockout προϊόντων στην Κίνα - LOCKEY. Είστε ευπρόσδεκτοι να προσαρμοστεί χονδρικής δεν λειτουργούν pvc ετικέτα που κατασκευάζονται στην Κίνα σε φθηνή τιμή με το εργοστάσιό μας, και μπορούμε επίσης να προσφέρουμε δωρεάν δείγμα.

Εξεταστική