Ρυθμιζόμενη βαλβίδα σφαιρών κλειδώματος

Ρυθμιζόμενη βαλβίδα σφαιρών κλειδώματος
Λεπτομέρειες προϊόντος

Τμήμα Αρ.: ABVL01 /ABVL02

Ρυθμιζόμενη βαλβίδα σφαιρών κλειδώματος
Polypropylene βαλβίδα κλειδώματος
Βαλβίδα διακοπής συσκευές κλειδώματος πιεσμένος βαλβίδες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ειδών: μπάλα βαλβίδα, βαλβίδα πεταλούδα, κύλινδρο βαλβίδα, πύλη βαλβίδα, στρόφιγγα και πεπιεσμένου αέρα. Ρυθμιζόμενο και καθολική συσκευές είναι διαθέσιμες για πρόσθετη ευελιξία.
Οι συσκευές κλειδώματος μικρό θα κλειδώσει σωλήνες με διαμέτρους μέτρησης από ½" έως 3". Συσκευές μας μεγάλη μπάλα βαλβίδα κλειδώματος μπορεί να κλειδώσει έξω σωλήνες που κυμαίνονται από 2" έως 8" σε διάμετρο. Συσκευή υλικού ποικίλλει επίσης ανάλογα με την εφαρμογή.

  1. Η ρυθμιζόμενη βαλβίδα σφαιρών lockout είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στο ράγισμα και το γδάρσιμο, ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας.

  2. Τα δύο μισά του lockout καλύπτουν τη βαλβίδα σφαιρών λαβή για να το εξασφαλίσει από την ακούσια ενεργοποίηση της βαλβίδας.

  3. Του πολυπροπυλενίου βαλβίδα κλειδώματος είναι equippedtogether με λουκέτα. Λουκέτο κλειδωμένο αλυσοδέσει μέγιστη διάμετρος είναι 9mm.

  4. Όλα τα χρώματα είναι διαθέσιμα, συνήθως κόκκινο σε απόθεμα.

Αρ.

Περιγραφή

ABVL01

Κατάλληλο για σωλήνες 1/2" έως 2.5" στη διάμετρο, ανοίξτε σε σωλήνες από 1/2" για να 1.25"

ABVL02

Κατάλληλο για σωλήνες 2" έως 8" σε διάμετροΕιδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας, μας ρυθμιζόμενη βαλβίδα σφαιρών lockout που έκανε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές lockout προϊόντων στην Κίνα - LOCKEY. Είστε ευπρόσδεκτοι να χονδρικής προσαρμοσμένη ρυθμιζόμενη βαλβίδα σφαιρών lockout που κατασκευάζονται στην Κίνα σε φθηνή τιμή με το εργοστάσιό μας, και μπορούμε επίσης να προσφέρουμε δωρεάν δείγμα.

Εξεταστική