Στάνταρ πύλη βαλβίδα κλειδώματος

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τμήμα Αρ.: SGVL01 / SGVL02 / SGVL03 / SGVL04 / SGVL05

ΣΤΆΝΤΑΡ ΠΎΛΗ ΒΑΛΒΊΔΑ ΚΛΕΙΔΏΜΑΤΟΣ
Βαλβίδα κλειδώματος περιστροφής

Μας πρότυπο πύλη βαλβίδα κλειδώματος είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο. Μόλις κλειδώσει, αυτοί περιστρέφεται ελεύθερα γύρω από τον τροχό χειρός & εμποδίζει την που γύρισε ο τροχός βαλβίδα. Αυτό περιστροφής βαλβίδας lockout είναι ανθεκτικό στο ράγισμα και τριβή & ακραίες συνθήκες καιρού και θερμοκρασιών. Αυτή η πύλη βαλβίδα κλειδώματος σειρά μπορεί να είναι εξοπλισμένο togetherwithhasps και λουκέτα.
Αυτά έδωσε λαβή της βαλβίδας κλειδώματος είναι διαθέσιμα σε 6 μεγέθη και κόκκινο χρώμα, άλλα χρώματα μπορούν να προσαρμοστούν. Είναι επίσης διαθέσιμες, υπερμεγέθη βαλβίδα κλειδαριές τη λαβή της βαλβίδας max που μπορούμε να κλειδώσουμε 18".

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΉ:

Αρ.

Περιγραφή

SGVL01

Κατάλληλο για λαβή βαλβίδα 1" για 2 1/2» στη διάμετρο

SGVL02

Κατάλληλο για λαβή της βαλβίδας 2 1/2" σε 5" σε διάμετρο

SGVL03

Κατάλληλο για λαβή της βαλβίδας 5 να 6 1/2"" σε διάμετρο

SGVL04

Κατάλληλο για λαβή της βαλβίδας 6 1/2" έως 10" σε διάμετρο

SGVL05

Κατάλληλο για λαβή της βαλβίδας 10" 13" σε διάμετρο

SGVL06

Κατάλληλο για λαβή της βαλβίδας 13" σε 18" σε διάμετρο

Ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις, μας στάνταρ πύλη βαλβίδα κλειδώματος που έκανε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές lockout προϊόντων στην Κίνα - LOCKEY. Είστε ευπρόσδεκτοι να χονδρικής προσαρμοσμένο πρότυπο πύλη βαλβίδα κλειδώματος που κατασκευάζονται στην Κίνα σε φθηνή τιμή με το εργοστάσιό μας, και μπορούμε επίσης να προσφέρουμε δωρεάν δείγμα.

Εξεταστική