Μεγάλο καθολικό βαλβίδας Lockout

Μεγάλο καθολικό βαλβίδας Lockout
Λεπτομέρειες προϊόντος

Τμήμα αριθ.: UVL01

Μεγάλο καθολικό βαλβίδας Lockout με κλείδωμα του βραχίονα
ΕγώΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ βαλβίδα κλειδώματος
Καθολική βαλβίδας lockout συστήματα είναι ευέλικτο, στιβαρό, εύκολος-σε-χρήση και ελαφρύ - ιδανικό για κλείδωμα έξω όλους τους τύπους τυποποιημένες βαλβίδες με μία μόνο συσκευή. Έχουν σχεδιαστεί να χειριστεί επιπλέον επιπτώσεις και να αντισταθεί χημικές ουσίες, καθιστώντας τα ιδανικά για ακριβώς για οποιοδήποτε περιβάλλον. Πλήρης καθολικής lockout συστήματα μπορούν να αγοραστούν μαζί ή από επιμέρους συστατικά τους.

  1. Κατασκευασμένο από χάλυβα βιομηχανικής ποιότητας και νάυλον.

  2. Αυτό lockoutis βιομηχανικών βαλβίδα ένα αρθρωτό σύστημα, το οποίο σάς επιτρέπει να κλειδώσει έξω βαλβίδες διαφόρων τύπων και μεγεθών. Καμία άλλη συσκευή προσφέρει τέτοια ευελιξία και ασφάλεια.

  3. Είναι ένα κλείδωμα καθολική βαλβίδα, whichused με το κλείδωμα μεγάλη μοχλούς Τ-λαβές, βαλβίδες και άλλα σκληρά-να-ασφαλή μηχανικές συσκευές

Αρ.

Περιγραφή

UVL01

Με το 1 χέρι - τρίμηνο-τη σειρά Σφαιρικοί κρουνοί

UVL02

Με 2 βαλβίδες βραχίονας - για 3, 4 ή 5-τρόπο, ή να lock βαλβίδες για το «Ναι», «off» ή «στραγγαλίζεται» θέση.

UVL03

Με ντυμένο καλώδιο - χρησιμοποιώντας καλώδιο εξάρτημα για βάνες

UVL04

Βάση σφιγκτήρας μόνο - για βαλβίδες πεταλούδων

UVL05

Με 1 μπράτσο & ντυμένο καλώδιο - καθολική βαλβίδας lockout για περισσότερες βαλβίδες

Μας μεγάλη universal ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις, και βαλβίδα κλειδώματος που έκανε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές lockout προϊόντων στην Κίνα - LOCKEY. Είστε ευπρόσδεκτοι να χονδρικής προσαρμοσμένη μεγάλο καθολικό βαλβίδα κλειδώματος που κατασκευάζονται στην Κίνα σε φθηνή τιμή με το εργοστάσιό μας, και μπορούμε επίσης να προσφέρουμε δωρεάν δείγμα.

Εξεταστική